Komend beachseizoen worden er zowel voor de jeugd als senioren weer een aantal toernooien georganiseerd.

Junior Beach Circuit (JBC)

Ook in 2017 kan de beachvolleybaljeugd weer deelnemen aan het Junior Beach Circuit. Dit jaar zijn er twee toernooien in Twello, namelijk op 21 mei en 2 juli!

Een circuit bestaat uit een aantal beachvolleybaltoernooien gedurende het beachseizoen. De toernooien van het Junior Beach Circuit zijn aan elkaar verbonden. Deelnemers die meedoen aan de toernooien verzamelen rankingpunten. Deze rankingpunten zijn belangrijk voor de volgende toernooien en je kunt je er mee plaatsen voor de landelijke finale, de Beach Finals. Dus wie weet sta jij daar te schitteren en word je Nationaal Beach Kampioen in jouw leeftijdscategorie!!

Er kan gespeeld worden in de volgende leeftijdscategorieën:

<19 – geboren op of na 01-01-1998
<17 – geboren op of na 01-01-2000
<15 – geboren op of na 01-01-2002
Meer info (pdf)

Ook op de website van de Nevobo vind je meer informatie over het JBC. Aanmelden voor het JBC doe je hier!

 

Senioren toernooien

Op dit moment staan er twee Etos Monique toernooien gepland:

 Start zomer toernooi

Aan het einde van de voorjaarstrainingen en voor de start van de zomertrainingen (en zomercompetitie) vindt het 'Start zomer toernooi' plaats. Dit toernooi wordt georganiseerd op zondag 9 juli 2017.

 King & Queen toernooi

Elk jaar wordt het beachvolleybalseizoen aan het eind van de zomervakantie afgesloten met een gezellig mix-toernooi: het King & Queen toernooi en een afsluitende BBQ! Dit jaar vindt het toernooi plaats op zondag 27 augustus 2017.

Sponsors