In mei en juni worden er voor de jeugd en senioren weer trainingen gegeven op de mooie beachvelden van Beachvolleybal Twello!

Train je ook mee?

In de week van 8 mei 2017 starten we zowel voor de jeugd als senioren weer met de trainingen. Samen met je beachvolleybalpartner krijg je in een groep 8 weken training van een beachvolleybaltrainer. 

Nieuw voor de jeugd dit beachseizoen is dat je tijdens deze 8 weken zowel trainingen als competitiewedstrijden hebt! De 8 weken worden namelijk als volgt ingedeeld: 3 weken trainen, 1 week competitie, 3 weken trainen, 1 week competitie. Zo kan je in de wedstrijden dus gelijk laten zien wat je tijdens de trainingen hebt geleerd!
Heb je nog geen basislidmaatschap bij Beachsport Twello? Schrijf je daar dan alvast voor in onder 'Lidmaatschap'.

De groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld op niveau. Mocht jouw beachpartner een training niet kunnen, dan mag je een vervanger regelen (die hoeft niet lid te zijn). De trainingen worden gegeven op maandag, woensdag of donderdag. De tijdstippen zijn van 18:00-19:00 uur (jongste jeugd), 19:00-20:30 uur of van 20:30-22:00 uur. Op welke dag je ingedeeld wordt hangt af van je niveau en de beschikbare trainers.

Trainers

Onze enthousiaste beachtrainers hebben weer veel zin in het nieuwe beachseizoen! Lijkt het jou ook leuk om training te geven? Geef het dan aan ons door via het 'Contactformulier'. Omdat de vereniging hard groeit zijn nieuwe trainers erg welkom! Als je wilt kunnen we je ook een trainerscursus van de Nevobo aanbieden.

Indeling

Aan de hand van de inschrijvingen wordt een indeling in groepen gemaakt. Bij de inschrijving kun je aangeven op welke avond je niet kan trainen.

Sponsors