De inschrijvingen zijn vol!

BEACH-Poster-BeachWeek-WT-2016

Het beachseizoen gaat bijna weer van start! En wat zijn we weer blij met de vele aanmeldingen voor de trainingen en de competitie! De damescompetitie zit zelfs al vol. Bij de heren zijn er nog een paar plekken te vergeven. Ook zijn er alweer zo’n 15 trainingsgroepen gevuld op verschillende niveaus, voor zowel de dames, de heren en de jeugd. We begrijpen dat er wellicht mensen zijn die de deadline hebben gemist, maar wel graag mee willen doen. Daarom zetten we de inschrijving nog een weekje langer open (t/m 30 april)! We doen er dan alles aan om ook de teams die zich nu nog aanmelden een goede plek te geven in één van de groepen, maar er geldt helaas wel, vol=vol, dus meld je snel aan!

beeld1

Ook in 2016 kan de beachvolleybaljeugd weer deelnemen aan het Junior Beachcircuit. En ook dit jaar weer op de velden van Beachsport Twello op zaterdag 14 mei 2016.
 
Dus ben je tussen de 12 en 19 jaar, schrijf je dan hier in! Voor leden van Beachsport Twello is deelname gratis, voor niet leden zijn de kosten € 15,- per team.
 
Een circuit bestaat uit een aantal beachvolleybaltoernooien gedurende het beachseizoen. De toernooien van het Junior Beachcircuit zijn aan elkaar verbonden. Deelnemers die meedoen aan de toernooien verzamelen rankingpunten. De rankingpunten zijn belangrijk voor de volgende toernooien en je kunt je er mee plaatsen voor de landelijke finale, de Beach Finals. Dus wie weet sta jij daar te schitteren en word je Nationaal Beach Kampioen in jouw leeftijdscategorie!!
 
Er kan gespeeld worden in de volgende leeftijdscategorieën:
<19 – geboren op of na 01-01-1998
<17 – geboren op of na 01-01-2000
<15 – geboren op of na 01-01-2002
 
Kijk op de www.nevobo.nl/jbc voor al jouw vragen over het Junior Beachcircuit en de kalender. Daar vind je ook informatie hoe je je plaatst voor de Beach Finals.

Ook in 2015 kan de beachvolleybaljeugd weer deelnemen aan het Junior Beachcircuit van regio Oost. En dit jaar voor het eerst ook op de velden van Beachsport Twello op 23 mei 2015!


Nederland is opgedeeld in vier regio’s en in elke regio wordt een eigen Junior Beachcircuit gespeeld. Een circuit bestaat uit een aantal beachvolleybaltoernooien gedurende het beachseizoen. De toernooien van het Junior Beachcircuit zijn aan elkaar verbonden. Deelnemers die meedoen aan de toernooien verzamelen rankingpunten. De rankingpunten zijn belangrijk voor de volgende toernooien en je kunt je er mee plaatsen voor de landelijke finale, de Regio Beach Finals. Dus wie weet sta jij daar te schitteren en word je Nationaal Beach Kampioen in jouw leeftijdscategorie!!

Er kan gespeeld worden in de volgende categorieën:
<18 – geboren in 1998 of 1999
<16 – geboren in 2000 of 2001
<14 – geboren in 2002 of 2003

Toernooi kalender:

23 mei – Twello             Beachvolleybal Twello
30 mei – Borne               Webton Beach
6 juni – Bredevoort        Brevolk Beach
6 juni – Brummen          Bruvoc Beach
13 juni – Enschede        Twente’05 Beach
20 juni – Wierden           WVC Beach Volley
20 juni   Apeldoorn      Apeldoorn Beach
27 juni – Scheveningen BVV Beach Life & Dordt Beach
Wereldrecord Beachvolleybal tijdens WK Beach
28 juni – Neede               Dynamo Beach
11 juli Dieren                   Auto van Oort/Rebelle Beach
8 aug – Oldenzaal           Pollux Beach
15 aug – Enter                 Condor Beach
22 aug – Scheveningen  Regio Beach Finals     


Dus ben je tussen de 12 en 18 jaar, schrijf je dan hier in!    

Kijk op de Nevobo site voor al jouw vragen over het Junior Beachcircuit. Daar vind je ook informatie hoe je je plaatst voor de Regio Beach Finals. 

Sponsors