Events

Beachsport Twello organiseert jaarlijks één of meerdere beachevents. Voor het seizoen 2019 staan de volgende events gepland: 

Beachsport Twello goes Ameland (again)!
Na de onwijs gezellige trip in 2017 is het tijd voor een herhaling: Beachsport Twello goes Ameland! In het weekend van 28 t/m 30 juni 2019 vindt op Ameland het Summer Beachvolleybal Circuit plaats en Beachsport Twello is er weer bij! Wij hebben een leuk 3-daags arrangement samengesteld waarbij genieten van gezelligheid, relaxte beachfeestjes en een geweldig beachvolleybaltoernooi op Ameland centraal staan.

HET PROGRAMMA

Vrijdag 28 juni
16.30 uur vertrekken we richting Holwerd. Om 19.00 uur gaan we met de boot over vanaf Holwerd naar Nes. Bij aankomst op Ameland brengt de bus ons naar de groepsaccommodatie in Hollum. Bij aankomst volgt een welkomstborrel en dan gaan we door naar Beachclub The Sunset in Hollum. Tijd voor het eerste feestje!

Zaterdag 29 juni
Ontbijten bij de groepsaccommodatie en vervolgens de hele dag beachvolleyballen bij het Summer Beachvolleybal Circuit in Hollum. ’s Avonds gezellig BBQ-en en natuurlijk een zomerse beachparty.

Zondag 30 juni
Lekker uitslapen, ontbijten en relaxen bij de accommodatie. Spullen inpakken en om 13.00 uur met de boot terug naar Holwerd. Rond 15.30 uur ben je dan weer terug in Twello.

Meld je snel aan en ga met ons mee naar Ameland!

Arrangementsprijs: € 124,- per persoon, inclusief: 
– Retourticket ‘voetgangers’ bootovertocht Holwerd – Ameland (excl. auto)
– Drie dagen fietshuur
– Twee overnachtingen in een groepsaccommodatie in Hollum, inclusief  bedlinnen en toeristenbelasting
– Twee keer ontbijtbuffet
– Eindschoonmaak groepsaccommodatie

Exclusief:
– Vervoer naar Holwerd (Friesland), dus parkeerkosten en benzinekosten
– Busvervoer, retourticket van € 5,-
– Deelname aan het Summer Beachvolleybal Circuit toernooi op zaterdag
(€ 32,50 per duo bij 2×2 deelname en online aanmelding uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi) Aanmelding gaat via de website van het toernooi! Tip: schrijf je met meerdere teams tegelijk in voor extra korting op inschrijfgeld
– Overige hapjes en drankjes en persoonlijke uitgaven
– Reis en/of annuleringsverzekering
– Entree feesttent (2x) en BBQ buffet

Tijdens de vorige trip naar Ameland was de entree voor de feesttent (vrijdag- en zaterdagavond) en het BBQ buffet inbegrepen. Helaas is de prijs hiervan nu nog niet bekend. Dit wordt de deelnemers dus later nog apart aangeboden. Houd rekening met circa € 32,-.

AANMELDEN
Aanmelden voor deze toffe trip doe je hier! En kan nog tot 5 april a.s.

4-de-Zomer Beachtoernooi
Na de uiterst succesvolle eerste en tweede editie van het 4-de-Zomer Beachtoernooi in 2017 en 2018, kan een vervolg in 2019 natuurlijk niet uitblijven! Dit seizoen vindt het event plaats op zondag 14 juli.

Lijkt het je leuk om als team een potje te voetballen, volleyballen, tennissen en handballen op het zand? Dan is dit je kans! Je team bestaat uit 4 personen. Dit mogen jongens, meiden, mannen en vrouwen zijn. Gemengd of allen van hetzelfde geslacht. Wat jullie willen! De enige restrictie is de minimale leeftijd, namelijk 12 jaar.

Het toernooi is recreatief en vooral heel erg gezellig om samen met familie, buren, vrienden of sportmaatjes te spelen. De bedoeling is dat jullie als team zowel één wedstrijd handballen, één wedstrijd voetballen, 2 wedstrijden volleyballen en 2 wedstrijden tennissen. Natuurlijk spelen jullie de wedstrijden allemaal op het zand aan de Laene! Voor de winnaars is er niet alleen een mooie prijs beschikbaar maar zij mogen ook de 4-de-Zomer Beachbokaal in ontvangst nemen.

En omdat we snappen dat je als team publiek meebrengt (overige familieleden, buren, vrienden etc.) zijn er drankjes en snacks verkrijgbaar. En ook aan de kinderen wordt gedacht en voor vertier gezorgd.

Ga jij deze uitdaging aan? Stuur dan alvast een mailtje naar ons, dan weten wij dat jij en je team van de partij zullen zijn op 14 juli!