Toernooien

Ook dit seizoen worden er zowel voor de jeugd als de senioren diverse beachtoernooien georganiseerd:

 • Junior Beach Circuit (JBC)
  Goed nieuws voor de jeugd!
  Ook dit beachseizoen komt het landelijke Junior Beach Circuit (JBC) weer naar Twello! Op zaterdag 15 juni krijg je de kans om voor eigen publiek te strijden voor de dagoverwinning en rankingpunten te verzamelen in jouw eigen leeftijdscategorie. Inschrijven voor het JBC doe je via de Zelf Beachen website.
  Meer informatie over het JBC bij Beachsport Twello aan De Laene vind je hier.
 • 4-de-Zomer Beachtoernooi
  Na de uiterst succesvolle eerste twee edities van het 4-de-Zomer Beachtoernooi, kan een vervolg in 2019 natuurlijk niet uitblijven! Dit seizoen vindt het event plaats op zondag 14 juli. Lijkt het je leuk om als team een potje te voetballen, volleyballen, tennissen en handballen op het zand? Dan is dit je kans! Je team bestaat uit 4 personen. Dit mogen jongens, meiden, mannen en vrouwen zijn. Gemengd of allen van hetzelfde geslacht. Wat jullie willen! De enige restrictie is de minimale leeftijd, namelijk 12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van Beachsport Twello/Voorwaarts, iedereen is welkom!
  Meer informatie over het 4-de-Zomer Beachtoernooi vind je hier. Aanmelden voor dit super leuke toernooi kan binnenkort op de site.
  Kan je niet wachten en wil je ons vast op de hoogte brengen van jouw deelname? Stuur ons dan alvast een mailtje, zodat jouw team gegarandeerd mee kan doen!

Toernooien