15 juni | Junior Beach Circuit

Goed nieuws voor de jeugd!
Ook dit beachseizoen komt het landelijke Junior Beach Circuit (JBC) weer naar Twello. De Nevobo heeft het toernooi van zaterdag 15 juni a.s. aan ons toegewezen!

Dit bekent dat je op zaterdag 15 juni 2019 de kans krijgt om voor eigen publiek te strijden voor de dagoverwinning en rankingpunten in jouw eigen leeftijdscategorie. Dit is tevens het weekend van het Vier Hofsteden (volleybal) Toernooi, dus het is één en al gezelligheid op Sportcomplex De Laene deze dag!

Een circuit bestaat uit een aantal beachvolleybaltoernooien gedurende het beachseizoen. Bij het Junior Beach Circuit kan jeugd in de leeftijd van 12 tot 19 jaar beachvolleyballen op zijn of haar eigen niveau. De toernooien worden door het hele land georganiseerd en vinden plaats in de maanden mei tot en met augustus.

De toernooien van het JBC zijn aan elkaar verbonden. Deelnemers die meedoen aan de toernooien verzamelen rankingpunten. Deze rankingpunten zijn belangrijk voor de volgende toernooien en je kunt je er mee plaatsen voor de landelijke finale, de Beach Finals eind augustus. Dus wie weet sta jij daar te schitteren en word je Nationaal Beach Kampioen in jouw leeftijdscategorie.

Dus schrijf je samen met je beachmaatje snel in via de Zelf Beachen website.

Let op: deelname is gratis voor Beachsport Twello leden. Echter verloopt het dit jaar via een teruggave. Dus je betaalt €17,50* per team bij inschrijving aan de Nevobo en je krijgt via ons het deelnamegeld weer retour op de dag van het toernooi.
* Gebaseerd op 2018, de deelnemersbijdrage van 2019 is momenteel nog niet bekend. 

Meer informatie over het toernooi vind je hier.

Junior Beach Circuit