14 juli | 4-de-Zomer Beachtoernooi

Na de uiterst succesvolle eerste twee edities van het 4-de-Zomer Beachtoernooi, kan een vervolg in 2019 natuurlijk niet uitblijven! Dit seizoen vindt het gezellige Voorwaarts omni toernooi plaats op zondag 14 juli 2019.

Lijkt het je leuk om als team een potje te voetballen, volleyballen, tennissen en handballen op het zand? Dan is dit je kans! Je team bestaat uit 4 personen. Dit mogen jongens, meiden, mannen en vrouwen zijn. Gemengd of allen van hetzelfde geslacht. Wat jullie willen! De enige restrictie is de minimale leeftijd, namelijk 12 jaar. Je hoeft dus geen lid te zijn van Beachsport Twello, iedereen is welkom!

Het toernooi is recreatief en vooral heel erg gezellig om samen met familie, buren, vrienden of sportmaatjes te spelen. De bedoeling is dat jullie als team zowel één wedstrijd handballen, één wedstrijd voetballen, 2 wedstrijden volleyballen en 2 wedstrijden tennissen. Natuurlijk spelen jullie de wedstrijden allemaal op het zand aan de Laene! Voor de winnaars is er niet alleen een mooie prijs beschikbaar maar zij mogen ook de 4-de-Zomer Beachbokaal in ontvangst nemen.

En omdat we snappen dat je als team publiek meebrengt (overige familieleden, buren, vrienden etc.) zijn er drankjes en snacks verkrijgbaar. En ook aan de kinderen wordt gedacht en voor vertier gezorgd.

Ga jij deze uitdaging aan? Meld je snel aan, dan is jouw team ervan verzekerd deel te kunnen nemen op deze gezellige omni beachdag!

4-de-Zomer