Trainingen

In de maanden mei en juni worden er door Beachsport Twello weer beachvolleybal trainingen georganiseerd aan De Laene. De teamindelingen zijn inmiddels verstuurd. Mocht je deze niet per mail hebben ontvangen, laat het ons even weten, dan sturen wij je hem alsnog toe!

Start trainingen
We starten in de week van 14 mei 2018 met de beachvolleybal trainingen voor zowel de mini’s, jeugd als senioren. Samen met je beachpartner krijg je – in een door ons ingedeelde trainingsgroep – 8 weken training van een beachvolleybaltrainer. De groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld op niveau.

Jeugd
De jeugd (inclusief de mini’s) heeft tijdens deze 8 weken zowel trainingen als competitiewedstrijden. De 8 weken worden namelijk als volgt ingedeeld: 3 weken trainen, 1 week competitie, 3 weken trainen, 1 week competitie. De competitiewedstrijden vinden plaats tijdens de reguliere trainingstijd. Je kan tijdens deze wedstrijden dus gelijk laten zien wat je met de trainingen geleerd hebt!

Trainingsavonden en tijden
De beachvolleybal trainingen worden gegeven op maandag, woensdag en donderdag. De tijdstippen zijn van 17.00-18.00 uur (mini’s), 18.00 – 19.00 uur (jongste jeugd), 19.00-20.30 uur en van 20.30-22.00 uur. Op welke dag je ingedeeld wordt hangt af van je niveau en de beschikbare trainers.

Mocht jouw beachpartner een training niet kunnen, dan mag je een vervanger regelen (hij/zijn hoeft niet persé lid te zijn van Beachsport Twello). Meld het vooraf even bij jouw beachvolleybaltrainer, zodat deze hiervan op de hoogte is.

Trainers
Onze enthousiaste beachtrainers hebben weer veel zin in het nieuwe beachseizoen! Ondanks dat het ledenaantal hard groeit – wat natuurlijk super is! – groeit het aantal nieuwe beachtrainers helaas nog niet zo hard mee.
Lijkt het jou ook leuk om training te geven, desnoods samen met een (beach)maatje? Geef het dan aan ons door via de mail!  Als je wilt kunnen we je ook een trainerscursus van de Nevobo aanbieden!

Beachvolleybaltraining