Trainingen

In de maanden mei en juni worden er door Beachsport Twello weer beachvolleybal trainingen georganiseerd aan De Laene. In totaal heb je 8 weken training.

In april starten de inschrijvingen voor de training weer. Je kunt je alleen inschrijven, als duo of met meerdere personen. Je hoeft geen Voorwaarts lid te zijn. Iedereen kan deelnemen aan de training (of andere beachsporten) bij Beachsport Twello!

Start trainingen
We starten in de week van 6 mei 2019 met de beachvolleybal trainingen voor zowel de mini’s, jeugd als senioren. In een groep van circa 8 tot 10 personen krijg je 8 weken training van een beachvolleybaltrainer die je  verschillende technieken en vele tips en trucs zal leren op jouw eigen niveau.

Jeugd
De jeugd (inclusief de mini’s) heeft tijdens deze 8 weken zowel trainingen als competitiewedstrijden. De 8 weken worden namelijk als volgt ingedeeld: 3 weken trainen, 1 week competitie, 3 weken trainen, 1 week competitie. De competitiewedstrijden vinden plaats tijdens de reguliere trainingstijd. Je kan tijdens deze wedstrijden dus gelijk laten zien wat je met de trainingen geleerd hebt!

Trainingsavonden en tijden
De beachvolleybal trainingen worden gegeven op maandag, woensdag en donderdag. De tijdstippen zijn van 17.00-18.00 uur (mini’s), 18.00 – 19.00 uur (jongste jeugd), 19.00-20.30 uur en van 20.30-22.00 uur.

NIEUW
Nieuw dit seizoen is dat je vóór je inschrijving al kunt zien wanneer er op welk niveau getraind gaat worden. Binnenkort vind je deze informatie hier op deze website. Deze indeling is nog enigszins onder voorbehoud van wijzigingen; de definitieve indeling wordt mede bepaald door de beschikbare trainers!

Mocht jouw beachmaatje een training niet kunnen, dan mag je een vervanger regelen (hij/zijn hoeft niet persé lid te zijn van Beachsport Twello). Meld het vooraf even bij jouw beachvolleybaltrainer, zodat deze hiervan op de hoogte is.

Trainers
Onze enthousiaste beachtrainers hebben weer veel zin in het nieuwe beachseizoen! Ondanks dat het ledenaantal hard groeit – wat natuurlijk super is! – groeit het aantal nieuwe beachtrainers helaas nog niet zo hard mee.
Lijkt het jou ook leuk om training te geven, desnoods samen met een (beach)maatje? Geef het dan aan ons door via de mail!  Als je wilt kunnen we je ook een trainerscursus van de Nevobo aanbieden!

Beachvolleybaltraining