Contributie

Sinds 2018 hanteert Beachsport Twello een nieuwe contributiestructuur. Voorheen werd voor ieder beachonderdeel (basislidmaatschap, training, competitie etc.) apart contributie gerekend. Vanaf dit seizoen betalen alle leden (zowel Voorwaartsleden als niet-leden) één vast contributiebedrag:

1e Beachsport (bijvoorbeeld beachvolleybal):
Volwassenen: € 50,-
Jeugd: € 35,-

Leden die meerdere beachsporten beoefenen krijgen korting op de 2e beachsport:

Beoefenen van een 2e sport (bijvoorbeeld beachtennis):
Volwassenen: € 25,-
Jeugd: € 15,-

Voor bovengenoemde contributie kan je aan de activiteiten van de beachsport waarvoor je je als lid hebt opgegeven deelnemen: training, competitie, toernooien @De Laene* en de beachvelden reserveren.
Voor een bbq, het huren van materiaal (b.v. beachtennis paddle) en de beachtennis clinic worden nog wel kosten in rekening gebracht.

* M.u.v. het 4-de-Zomer Beachtoernooi en het Junior Beach Circuit.

Alleen basislidmaatschap
Indien je niet actief wilt beachsporten in de vorm van trainingen, competitie, toernooien en events, dan kun je ook kiezen voor een basislidmaatschap. Je hebt dan wel het recht om beachvelden te reserveren om zelf lekker te beachen wanneer de velden daarvoor beschikbaar zijn.

Senioren: €25,-

Jeugd: €20,-

Het lidmaatschap van Beachsport Twello is een doorlopend lidmaatschap. Dit betekent dat het lidmaatschap na ieder seizoen automatisch doorloopt. Eventuele opzegging dient vóór 1 maart van het nieuwe seizoen te gebeuren. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@beachsporttwello.nl