Beachhandbal

Net als beachtennis en beachsoccer wordt ook de zomerse handbalvorm; beachhandbal in Nederland steeds populairder. Het spel is erg snel en dynamisch en vraagt hierdoor wel enige techniek en tactiek. Bijzondere regels maken het mogelijk om meer punten te scoren en zorgen voor een spectaculair scoreverloop.

Op het sportcomplex De Laene van S.V. Voorwaarts aan de Kerklaan te Twello heeft Beachsport Twello 3 beachvelden, waarvan één veld permanent voor beachhandbal is ingericht. De andere twee velden zijn ingericht voor beachvolleybal en beachtennis.

Voor verenigingen die ook graag eens willen beachhandballen is het mogelijk om het  beachhandbalveld van Beachsport Twello te reserveren. Voor de aanvraag van een reservering kan dit, buiten de reguliere trainingstijden van S.V. Voorwaarts, via de mail.  Beachsport Twello zal dan zo snel mogelijk een reactie geven over de mogelijkheden.

Wat zijn de ambities van de beachhandbal commissie?
Wij vinden het heel belangrijk dat ieder lid in de gelegenheid wordt gesteld wordt om in ieder geval heel veel plezier te beleven aan deze handbalvorm. Ook willen wij proberen om teams zich te laten plaatsen voor het NK Beach Handball (punten te behalen door kwalificatietoernooien te spelen).

Beachhandbal